Transformerenderwijs

Hoe transformeer je? Die vraag puzzelt mij. In Wijsheid in Pacht ging ik op zoek naar TransformerenderWijsheid door een grote omtrekkende beweging te maken en zo vele perspectieven op transformeren te verkennen. Transformerenderwijs duikt juist de diepte in om te verkennen hoe transformeren in de praktijk kan gebeuren.

Het boek is in te zien via het venster onderaan deze pagina. Transformerenderwijs is bovendien te downloaden of te bestellen via de bestelknop hiernaast.

Reacties

Na haar mooie boek Wijsheid in Pacht verrast Anne Pastors mij wederom aangenaam. Dit keer met een originele praktijkbenadering. Transformatie is een nogal ongrijpbaar fenomeen zegt ze, maar je kunt er iets mee doen door zelf actief te worden. Alles draait om de authentieke ervaring dat het leven een werkelijkheid is, waarin we met elkaar bewegen van het ene in het andere ‘verhaal’. Verbinding maken met maatjes is de sleutel voor een hoopvol effect. Ik ben het daar van harte mee eens. 

Cees Zwart, Em. prof. Rotterdam en Tilburg, Raadgever, publicist, verteller

Tip: Wijs, mooi – in taal en beeld – praktijkboek Transformerenderwijs van Anne Pastors

Erik Gerritsen, Secretaris-generaal ministerie van VWS

In Transformerenderwijs bepleit Anne Pastors terecht hoopvolle denkbeelden en authentieke verhalen over goed (samen) leven in het sociaal domein

Kim Putters, directeur Sociaal Cultureel Planbureau