WereldverbeterGilde 2022-06-13T10:45:40+00:00

Gilde voor schalig wereldverbeteren

Het idee om het Gilde voor schalig wereldverbeteren op te richten plopte ergens in 2017 op in een van de vele gesprekken die Cees Zwart en ik voerden in aanloop naar ons boek Over Hoop. In de huiskamersessies die we na het uitkomen van het boek hielden om (potentiële)  lezers in Over Hoop in te leiden en in te wijden, ontstond er belangstelling voor het Gilde. En om een lang verhaal kort te maken: op 8 november 2019 zei een mooi groepje van deze belangstellenden ‘ja’ tegen de oprichting van het Gilde. Samen zoekend, ontstond draagvlak voor een Gilde dat steunt op drie pijlers:

  • De onmetelijke ruimte verkennen met het open bewustzijn: samen stamelen om zo de toestand in de wereld (en omstreken) aan te voelen/te duiden en de ontwikkelingsruimte daarin aan te leren voelen. Het betere ‘Toekomst voelen’ dus. Voor een betere toekomst.
  • De toestand in ieders binnenwereld en het belang van de interne gesteldheid bewust worden, leren beïnvloeden en inzetten om de wereld te verbeteren.
  • Met onder de Gilde-leden levende  praktische, echte vraagstukken, ervaringen en projecten aan de slag en het geleerde – en transformatie – praktisch maken.

Ruim twee jaar later, voorjaar 2022 hebben we gekeken wat het Gilde aan het worden is:

Gilde Tussenstand 2022.

Meer weten?

Belangstelling voor het Gilde?

Goesting voor een betere wereld? Bel of mail mij: 06 – 21402195 /contact@annepastors.nl