Agenda OVER HOOP 2019-05-15T10:01:29+00:00

Huiskamersessies Over Hoop

Nadat ons boek Over Hoop, Gids voor schalige wereldverbeteraars in de lente van 2018 was uitgekomen, zijn Cees en ik in de herfst van 2018 gestart met zogenaamde Huiskamersessies Over Hoop. In het kleinschalige en vertrouwde verband van de huiskamer wilden we (potentiële) lezers inleiden en inwijden in het boek. We gaan deze cyclus van huiskamersessies Over Hoop nu afsluiten met een best of huiskamersessie op 14 juni.

Binnenkort verschijnt hier op mijn site onder de titel ‘Zieldialoog’ een essay over de huiskamersessie tot nu toe, met inkijkjes, inzichten en doorkijkjes naar een te vormen Gilde voor schalige wereldverbeteraars. Tegen het eind van het boek Over Hoop maakten we melding van het idee van een Gilde voor schalige wereldverbeteraars. Nogal wat deelnemers van de huiskamersessies voelden daar wel voor. Wordt vervolgd dus en wat ons betreft ook met de mogelijkheid tot huiskamersessies voor schalige wereldverbeteraars.

Geplande bijeenkomsten Over Hoop en schalig wereld verbeteren:

  • Vrijdag 14 juni: een huiskamersessie Over Hoop, van 13.30 tot 17.00 in Nijmegen. Meer info.
  • Vrijdagmiddag 13 september: een vervolg op de huiskamersessie (op 1 april) georganiseerd door Stichting Dialoog. Over dialoog, Over Hoop en over schalig wereld verbeteren. In het midden van het land. Meer info volgt.
  • Vrijdag 27 september: Creëer je eigen toekomst met (persoonlijk) koerszoekend leiderschap, georganiseerd door Gemeentebewegers, in De Groene Afslag in Laren, van 9.30 tot 15.30 uur, meer info en aanmelden.

Zelf een huiskamersessie organiseren? Dat kan. Minimaal 12 deelnemers. € 50 per persoon (excl BTW), inclusief een exemplaar van ons boek voor alle deelnemers. Neem contact op voor de mogelijkheden.