OVER Hoop & Gilde 2019-07-06T13:58:55+00:00

Van Huiskamersessies Over Hoop richting een Gilde van schalige wereldverbeteraars

Nadat ons boek Over Hoop, Gids voor schalige wereldverbeteraars in de lente van 2018 was uitgekomen, zijn Cees en ik in de herfst van dat jaar gestart met zogenaamde Huiskamersessies Over Hoop. In het kleinschalige en vertrouwde verband van de huiskamer wilden we (potentiële) lezers inleiden en inwijden in het boek.

Aan het eind van zo’n bijeenkomst peilden we vaak of er belangstelling was voor een vervolg. Vooral om een vervolg te geven aan het boek via een Gilde voor schalig wereld verbeteren. Dat is een idee dat ook al in het boek werd aangesneden. Is de tijd nu rijp en waarvoor precies? Dat wil ik in september voorleggen in een drietal huiskamersessies Over Het Gilde i.o. Daarvoor worden in ieder geval de mensen uitgenodigd die hun belangstelling al kenbaar maakten in de huiskamersessies Over Hoop. Maar ook andere belangstellenden die ambitie hebben om (schalig) de wereld te verbeteren zijn van harte welkom, vooral als ze enthousiast worden van het toepassen van Over Hoop in hun praktijk. Lees meer over de stappen richting Gilde in de uitnodiging en lees meer over de achtergrond in Zieldialoog.

Zieldialoog is een open brief aan het Gilde van schalige wereldverbeteraars in oprichting. Het is tevens een weergave van mijn indrukken en mijn mooiste inzichten die in de huiskamersessies Over Hoop de revue passeerden. Het verhaal geeft ook een indruk van golflengte waarop het Gilde afstemt.

Huiskamersessie Over Hoop gemist?

Wie naar aanleiding van lezing van mijn Zieldialoog toch heel graag alsnog een Huiskamersessie Over Hoop wil meebeleven: de mogelijkheid er zelf eentje te organiseren blijft bestaan. De voorwaarden zijn: een huiskamerachtige setting ergens in ons land en minstens 12 deelnemers die voor € 50 p.p. (excl. BTW) Cees’ verhaal in hoogst-eigen persoon willen ervaren. Een exemplaar van Over Hoop voor iedere deelnemer is bij de prijs inbegrepen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een maatwerk-verhaal van Cees over een eigen (‘schalig’ wereld-verbeterend) onderwerp?

Neem contact op voor de mogelijkheden. Een voorbeeld:

  • Vrijdag 27 september: Creëer je eigen toekomst met (persoonlijk) koerszoekend leiderschap, georganiseerd door Gemeentebewegers, in De Groene Afslag in Laren, van 9.30 tot 15.30 uur, meer info en aanmelden.